Tiedote: SCC - Huoltopalveluiden merkkiedustukset laajenevat

Oy Sports Car Center Ab huoltopalveluiden merkkiedustukset laajenevat uudella Mercedes-Benz ja Polestar -merkkihuollolla Pirkanmaan alueella.

 TIEDOTE

Helsinki, 10. kesäkuuta 2024

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että SCC – Sports Car Center Tampere toimii jatkossa myös valtuutettuna Mercedes-Benz ja Polestar -merkkihuoltona. Uudistus on osana uutta liiketoimintastrategiaamme tarjota asiakkaillemme entistäkin laadukkaampaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua Premium ja Exclusive-luokan segmentissä. 

SCC – Tampereen Mercedes-Benz-merkkihuollon palveluihin kuuluvat muun muassa määräaikaishuollot, takuukorjaukset, huolenpitosopimukset, vianetsinnät, takaisinkutsukampanjat sekä alkuperäisten lisävarusteiden asennuspalvelut. Myös Mercedes-Benz pakettiautojen sekä taksien ammattikuljettajat ovat tervetulleita asiakkaiksemme. Huollattamalla Mercedeksesi jatkossa SCC – Sports Car Center Tampereen valtuutetussa merkkihuollossa varmistat, että autosi Mobilo-liikkuvuusturva pysyy voimassa.

SCC – Tampereen toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla Lempäälässä Tampereen talousalueella, joka on helposti saavutettavissa suurimmasta osasta Pirkanmaata. Toimipisteessämme asiakkaitamme palvelevat asiantuntevat automyynnin sekä Volvo, Polestar ja Mercedes-Benz valtuutetun huollon henkilökunta.   

Toivotamme kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi uuteen Mercedes-Benz-merkkihuoltoomme Lempäälässä.

Lisätiedot:

Lauri Pulla
Jälkimarkkinointijohtaja
lauri.pulla@scc.fi

Kiinnostuitko?

Nimi

Viesti

Valitse yhteydenottotapa

Puhelin Puhelin
E-mail E-mail
SMS SMS
Whatsapp Whatsapp

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Lähetys epäonnistui.
© 2024 Sports Car Center. All rights reserved.