Turun toimipiste siirtyy uusiin toimitiloihin Turun ydinkeskustaan.

Turun toimipisteemme siirtyy uusiin liiketiloihin Turun ydinkeskustaan (Yliopistonkatu 21 LH 3 ( Aurakatu 9 ) 20100 Turku) 17.6.2024.

Tämä muutos on osa uutta liiketoimintastrategiaamme, jonka tavoitteena on tarjota entistä asiantuntevaampaa palvelua alueittain asiakkaillemme. Osana myymäläkonseptin uudistusta tulemme investoimaan digitaalisiin palveluihin ja kehitämme autojen kuntotarkastusprosessia sekä autokaupan läpinäkyvyyttä entisestään.  

Turun uusi toimipiste tulee olemaan ensimmäinen SCC:n uuden konseptin mukainen liike. Uudessa konseptissa toimitilat on suunniteltu asiakkaita varten niin, että asiakas voi rauhassa yhdessä asiantuntevien avainasiakasmyyjiemme kanssa hoitaa autoasioita juuri hänelle sopivaan aikaan. Uudessa pisteessämme ei ole aukioloaikoja, vaan piste on auki sopimuksen mukaan ja avainasiakasmyyjämme palvelevat oman alueensa asiakkaita paikasta ja ajasta riippumatta. Jatkossakin koeajot ja autoon tutustuminen onnistuvat normaaliin tapaan sovittaessa.

Uudessa toimipisteessämme tarjoamme entistä asiantuntevampaa palvelua. Aluemyyntitoimistoa sekä avainasiakasmyyjien tiimiä vetää Aleksi Seppälä. 

Katso SCC - Turun yhteystiedot täältä.

© 2024 Sports Car Center. All rights reserved.